Змінний фільтр Claris White може бути встановлений в кавомашинах, в бункері для води яких встановлений тримач фільтру чорного кольору. Дія Claris White заснована на професійному принципі дозованої подачі води, тому вода завжди фільтрується саме в тій кількості, яка необхідна для приготування напою. Завдяки революційній формулі змінні фільтри відмінно підходять для будь-якої водопровідної води. При цьому мінерали і фториди, які є основними смаковими властивостями, повністю зберігаються носіями. Завдяки оптимальній в кожному разі стабілізації солей та ефективної фільтрації шкідливих речовин, фільтр Claris завжди гарантує хорошу якість води для отримання ідеального аромату кави. При правильному використанні Claris повністю відпадає необхідність у видаленні відомих відкладених солей. Це робить експлуатацію більш комфортною і економить Ваш цінний час. Чисті трубопроводи, нагрівальні елементи і насос без відомих відкладень солей безспорно подовжують термін служби Ваших автоматичних кавомашин, сприяючи збереженню їх вартості. Змінний фільтр Claris, розроблений спеціально для автоматичних кавомашин JURA, відрізняється значенням рН, нейтральним для приготування кави, і встановлюється безпосередньо в бункері для води.


522 750-30.4%
  • Бренд: JURA
  • Артикул: 60209
  • Доставка: 

Детальніше


Пропускна здатність фільтра

  Фільтр Claris Blue ідеально очищує воду для здобуття високої якості кавових напоїв.

  Ресурс змінного фільтра залежить від рівня жорсткості води:

  • при 1-5° dH: до 65 л
  • при 6-10° dH: до 60 л
  • при 11-15° dH: до 55 л
  • при 16-20° dH: до 50 л
  • при 21-25° dH: до 45 л
  • при 26-30° dH: до 40 л


Завжди ідеальний смак кави завдяки гігієнічності, сертифікованій TÜV

  Міжнародна незалежна інспекційна організація TÜV Rheinland видала компанії JURA сертифікат за мікробіологічну чистоту автоматичних кавомашин, що присуджується відповідно до жорстких критеріїв. Він підтверджує, що оригінальні засоби обслуговування від компанії JURA, ідеально адаптовані до програм з електронним управлінням, гарантують сертифіковану TÜV гігієнічність і чистоту всіх автоматичних кавомашин JURA

Вапняні відкладення солей: причина зміни смаку та несправностей

  При нагріванні води утворюються вапняні відкладення. Звуження ліній в результаті утворення вапняних відкладень солей призводить не тільки до збільшення часу нагріву і, як наслідок, підвищення витрати електроенергії, а й ризику повного виходу з ладу кавомашини. Однак вапняні відкладення солей не тільки можуть пошкодити кавомашину, але й погіршити смак кави. Хоча в незначних кількостях вапно є важливою смаковою речовиною, надто високий вміст приводить до появи стороннього присмаку у води і перешкоджає оптимальному розкриттю аромату кави, у тому числі через перепади температури води.

Claris залишає видалення вапняних відкладень солей у минулому

  Правильна вода є визначальним чинником смаку, оскільки кава на 98% складається із води. Однак у багатьох місцях поряд із кальцієм, мінералами та фторидами у свіжій воді також містяться свинець, мідь, алюміній та хлор. Фільтр Claris, встановлений безпосередньо в бункері для води, очищає її при кожному процесі приготування напою. При цьому шкідливі речовини повністю виводяться, а важливі фториди зберігаються і при розкритті аромату є основними смаковими речовинами. Оптимальний склад води гарантує приємні смакові відчуття будь-якого кавового напою. Завдяки фільтру Claris видалення вапняних відкладень солей не потрібно.