Кава на 98% складається із води. Тому основним чинником отримання досконалого смаку кавового напою є її висока якість. З використанням Claris Pro Smart Maxi компанія JURA здійснює революцію у сфері фільтрації води. Вперше, саме автоматична кавомашина завдяки сучасній технології радіочастотного розпізнавання (RFID, Radio-frequency Identification) безперервно взаємодіє з фільтром. Вона визначає наявність фільтра та автоматично активує відповідний режим. У процесі роботи кавомашина збирає інформацію про використання фільтра і при вичерпанні його ресурсу повідомляє про це. В результаті не тільки спрощується заміна фільтра, а й ідеально використовується ефективність фільтра Claris Pro Smart Maxi


3390 
  • Бренд: JURA
  • Артикул: 24146
  • Доставка: 

Детальніше


* Фільтр Claris Pro Smart Maxi був розроблений для наступних автоматичних кавомашин з інтелектуальною системою подачі води (Intelligent Water System, I.W.S.®)

  • GIGA X8
  • GIGA X3
  • X10
  • X8
  • X6

Пропускна здатність фільтра

Фільтр Claris ідеально очищає воду для отримання високоякісних кавових напоїв.

Ресурс змінного фільтра залежить від ступеня жорсткості води:

  • при 1-10 ° dH: до 750 л
  • при 11-12 ° dH: до 600 л
  • при 13-15 ° dH: до 450 л
  • при 16-20 ° dH: до 300 л
  • при 21-25 ° dH: до 240 л
  • при 26-30 ° dH: до 200 л


Завжди ідеальний смак кави завдяки гігієнічності, сертифікованій TÜV

Міжнародна незалежна інспекційна організація TÜV Rheinland видала компанії JURA сертифікат за мікробіологічну чистоту автоматичних кавомашин, що присуджується відповідно до жорстких критеріїв. Він підтверджує, що оригінальні засоби обслуговування від компанії JURA, ідеально адаптовані до програм з електронним управлінням, гарантують сертифіковану TÜV гігієнічність і чистоту всіх автоматичних кавомашин JURA

Вапняні відкладення солей: причина зміни смаку та несправностей

При нагріванні води утворюються вапняні відкладення. Звуження ліній в результаті утворення вапняних відкладень солей призводить не тільки до збільшення часу нагріву і, як наслідок, підвищення витрати електроенергії, а й ризику повного виходу з ладу кавомашини. Однак вапняні відкладення солей не тільки можуть пошкодити кавомашину, але й погіршити смак кави. Хоча в незначних кількостях вапно є важливою смаковою речовиною, надто високий вміст приводить до появи стороннього присмаку у води і перешкоджає оптимальному розкриттю аромату кави, у тому числі через перепади температури води.

Claris залишає видалення вапняних відкладень солей у минулому

Правильна вода є визначальним чинником смаку, оскільки кава на 98% складається із води. Однак у багатьох місцях поряд із кальцієм, мінералами та фторидами у свіжій воді також містяться свинець, мідь, алюміній та хлор. Фільтр Claris, встановлений безпосередньо в бункері для води, очищає її при кожному процесі приготування напою. При цьому шкідливі речовини повністю виводяться, а важливі фториди зберігаються і при розкритті аромату є основними смаковими речовинами. Оптимальний склад води гарантує приємні смакові відчуття будь-якого кавового напою. Завдяки фільтру Claris видалення вапняних відкладень солей не потрібно.