Кава в зернах Blasercafe Ethiopia Sidamo 250г


Плантація Sidamo знаходиться на історичній батьківщині арабіки. Дана арабіка зростає на висоті 2000 м над рівнем моря, завдяки чому період дозрівання ягід подовжується, що дає можливість зерну отримати багатий смаковий спектр. Належить до типу Arabika Typika. Дозрілі плоди піддаються виключно вологій обробці, а потім просушуються під відкритим сонцем, на цупкій тканині, що дозволяє уникнути перегріву і переохолодження зерна. Саме волога обробка і ферментація дає зерну фруктові ноти, аромати мокко і природну солодкість. Сорт має унікальний аромат бергамоту. 100% арабіка з провінції Sidamo.


435 

Детальніше


Обсмаження : Середньо-темне

Смак: При наявності легкої кислотності переважає інтенсивна делікатна гіркота, яскрава солодкість, дуже низька солоність.

Аромат: Присутні аромати бергамоту, абрикоса, чорниці, ванілі та какао, а також ноти тосту, карамелі, троянди та свіжих вершків в посмак.

Обладнання: Ідеально підходить для приготування на традиційних і автоматичних еспресо-кавоварках. Температура заварювання не повинна перевищувати 91°С

Співвідношення арабіка / робуста
100% / 0%
Обсмаження
Середньо-темне
Вага
250г