X8 надзвичайно універсальна: вона може приготувати повний асортимент фірмової кави з додаванням молока та молочної піни, а також чорну каву та класичну каву. Професійна кавомолка — це інновація вищого класу, яка щоразу забезпечує ідеальний результат помолу та дає на 12,2%* більше аромату. Для любителів чаю також подається гаряча вода різної температури. Завдяки міцному подвійному носику, який регулюється по висоті, він може приготувати фірмову каву або навіть два напої одночасно та розлити їх у чашки чи склянки одним натисканням кнопки. Зручна допомога в позиціонуванні чашки робить її ідеальною для самообслуговування. Те саме стосується великих, чітко розташованих кнопок підготовки. Різні спеціальні сорти кави можна розташувати будь-де на дисплеї відповідно до ваших потреб. *Професійна кавомолка порівняно зі звичайними кавомолками


124500 
  • Бренд: JURA
  • Артикул: 15413
  • Доставка: 

Детальніше


ЗНАЙШЛИ КАВОМАШИНУ JURA ДЕШЕВШЕ?


Технічні характеристики


Сучасні технології для ідеального задоволення

На 12,2%* більше аромату та незмінно висока якість помолу протягом усього терміну служби є визначальними характеристиками Professional Aroma Grinder. Досконала геометрія кавомолки забезпечує оптимальну криву помолу. Отже: більша частка дрібних часток у гущі гарантує ідеальне розкриття смаків.

Процес імпульсної екстракції (P.E.P.®) забезпечує оптимальний час екстракції для коротких фірмових напоїв і створює вибух смаку ристретто та еспресо. X8 має регульований по висоті подвійний носик, який ідеально доповнює модні фірмові страви молоком і молочною піною завдяки технології тонкої піни

Усі елементи керування на X8 розташовані спереду, добре видно та легко доступні. Резервуар для води та контейнер для зерен також можна наповнювати спереду. Щоб захистити їх від маніпуляцій, резервуар для води та контейнер для зерен стандартно оснащені механізмом блокування. Піддон для збору крапель і контейнер для кавової гущі мають ергономічну конструкцію, їх можна зняти однією рукою, що дозволяє швидко й чисто спорожнити їх.

Елементи управління демонструють чіткість концепції управління. Кольоровий дисплей у вертикальному форматі 2,8 дюйма в поєднанні з великими, легко впізнаваними кнопками підготовки робить роботу дуже простою навіть для тих, хто тільки починає працювати. Кнопки підготовки та обслуговування можна вимкнути, щоб запобігти небажаному перепрограмуванню або випадковій роботі під час чищення машини.


Гарантія гігієни, сертифікована TÜV

Обслуговування X8 таке ж інтуїтивно зрозуміле, як і його керування. Інтегровані програми промивання та очищення, які використовуються разом з оригінальними засобами для догляду JURA, забезпечують гігієну та чистоту, сертифіковані TÜV. Навіть очищення молочної системи X8 автоматизоване та виконується одним натисканням кнопки. Міцний подвійний вилив можна легко демонтувати. Є хороший доступ до патрубків для молока, розташованих у передній частині подвійного патрубка, і їх можна легко замінити, якщо потрібно.


Так само індивідуально, як і ваші вимоги

X8 можна поєднувати з додатковими кавомашинами та елегантними аксесуарами, такими як підігрівач чашок, охолоджувач молока або система обліку, що робить її ідеальною основою для повних, індивідуальних кавових рішень у широкому діапазоні сфер.