Зовсім без холодної кави... Кава найкраща на смак, коли її подають гарячою. Тому всі професіонали принципово працюють з правильно підігрітими чашками. Якщо гарячу каву налити в холодні порцелянові чашки, втрачається багато тепла. Насправді занадто багато. Однак у попередньо розігрітих чашках апетитний аромат виділяється повністю. Завдяки елегантному тонкому підігріву чашок JURA пропонує ідеальний аксесуар для будь-якої автоматичної кавомашини. Два нагрівальні елементи постійно підтримують температуру чашок приблизно 55°C – ідеально підходить для приготування запального еспресо або капучино з молочною пінкою.


10950 
  • Бренд: JURA
  • Артикул: 72229
  • Доставка: 

Детальніше


ЗНАЙШЛИ КАВОМАШИНУ JURA ДЕШЕВШЕ?

Специфікація JURA Cup Warmer.pdf

Керівництво з експлуатаціі JURA Cup Warmer.pdf




55°С - ідеальна температура

Два нагрівальні елементи підтримують постійну температуру всередині чашок близько 55°C – ідеально підходить для приготування будь-якого напою, від полум’яного еспресо до капучино, увінчаного молочною пінкою. Підігрівач чашок також має алюмінієву полицю для чашок з пасивним підігрівом у верхній частині. 


Оптимальне місце для зберігання

Витончений прилад має дві висувні полиці із сучасною системою амортизації, що забезпечує м'яке та безшумне закривання. Його об'єм оптимально підходить для використання в побуті для чашок діаметром до 90мм та висотою 110мм. На кожному рівні можна розмістити на вибір 5 чашок для еспресо (Ø 57мм), 4 кавові чашки (Ø 66мм) або 6 чашок для капучино (Ø 90мм). Додаткове місце для зберігання пропонує верхня полиця для чашок. 


Теплі чашки завжди у потрібний час

Сучасний підігрівач чашок із програмованим часом включення та вимикання доводить свою інтелектуальну екологічність. Дуже легко він може підлаштовуватися під Ваші бажання і підігріває чашки саме до того часу, коли Ви хотіли б насолодитися ранковою кавою. Якщо час вимкнення не запрограмовано, інтелектуальний пристрій автоматично вимикається через 12 годин.


Specifications Cup Warmer_page-0001.pdf