Походження / Збір урожаю
Високоякісна кава арабіка з Індії. Малабар вирощується в окрузі Керала.
Особливості
Індійська кава відома, перш за все, своїм особливим методом обробки, який називається «мусонний». Після збору врожаю його спочатку піддають впливу мусонних дощів протягом 5 днів для зволоження, а потім сушать мусонними вітрами протягом 7 тижнів.
Тіло
7
Рівень обсмаження
4
Смак
Завдяки цьому процесу досягається неповторний смак індійського малабарського мусону. Дуже легка у питті кава, без кислоти, з пряним, потужним та насиченим смаком.
Рекомендація
Ця кавова суміш із ледь помітною кислинкою, ідеально підходить для приготування вечірнього еспресо або крем-кави.